Учитељица сам са дугогодишњим искуством у раду са децом млaђег школског узраста (од I до IV разреда). Рођена сам и одрасла у Новом Саду. Завршила сам ОШ „Јован Поповић“ где сам се, после завршеног школовања поново вратила, али овог пута своје место сам нашла са друге стране катедре – као учитељица. 

    Неко време сам се професионално удаљила од школе и уз свог сина искусила праксу родитељства и за то време још јасније увидела истину о деци.

   Моје интересовање се потом преусмерило ка неформалним видовима образовања попут менталне аритметике чији сам предавач била неколико година.

 

Сада

   Нагли развој савремених технологија је отворио нови пут моме раду и зато сам последњих година посвећена образовању деце српских исељеника на даљину. Велики сам заљубњеник технологије у образовању. Наставни рад уз помоћ савремених технологија је мој избор. Он ми омогућава да персонализујем приступ сваком детету и превазиђем све мане масовног образовања.

Погледајте: Писменост новог доба

  Своју креативност најлакше испољавам у раду са децом чија је неспутана природа увек отворена за стваралаштво и новине. 

     Водила сам  креативне радионице  где сам се трудила да код деце подстакнем развој стваралачких способности.

      Укључена сам у рад СТЕМ образовања који је у Србији у зачетку. Овај вишедисциплинаран и савремен начин учења, освојио је подједнако и децу и мене. Нема већих природних научника од саме деце. Њихову радозналост и жељу да сазнају о свету око себе, кроз игру, претачем у  научне, математичке и инжењерске подухвате. Када је цео рад, кроз технологију и роботику обојен бојама 21. века, није ни чудо што сви са великом жељом ишчекујемо следећи час.

 

 Сваку непознаницу видим као нови изазов и прилику за учење. 

Посвећена сам и предана раду и личном напредовању.

     Волим свој посао и уживам у ширењу знања. Увек се трудим да из себе и својих ђака извучем највише могуће. Свако дете је инспирација за мој рад јер уз њих проналазим нове начине и путеве којима се долази до знања.

  Важим за одговорну и истрајну особу којој можете поверити образовање свога детета.

Дигитални час о Св. Сави