Учитељица сам са 20-годишњим искуством у раду са децом млaђег школског узраста (од I до IV разреда). Уз формално образовање дуги низ година образовала сам се и још увек се усавршавам на на личном и професионалном плану. 

    Након вишегодишњег рада у основној школи моје интересовање се преусмерило ка неформалним видовима образовања попут менталне аритметике чији сам предавач била неколико година.

 

Сада

   Нагли развој савремених технологија је отворио нови пут моме раду и зато сам последњих година посвећена образовању деце, српских исељеника, на даљину. Велики сам заљубњеник технологије у образовању. Наставни рад уз помоћ савремених технологија је мој избор. Он ми омогућава да персонализујем приступ сваком детету и превазиђем све мане масовног образовања. Мисија и циљ мога рада је да образујем ученике да буду оспособљени за примену технологије у свакодневним животним ситуацијама, која одговара стварним потребама деце и ђака  21. века.

Погледајте: Писменост новог доба

  Своју креативност најлакше испољавам у раду са децом чија је неспутана природа увек отворена за стваралаштво и новине. 

 Сваку непознаницу видим као нови изазов и прилику за учење. 

Посвећена сам и предана раду и личном напредовању.

     Волим свој посао и уживам у ширењу знања. Увек се трудим да из себе и својих ђака извучем највише могуће. Свако дете је инспирација за мој рад јер уз њих проналазим нове начине и путеве којима се долази до знања.

  Важим за одговорну и истрајну особу којој можете поверити образовање свога детета.