Учитељица сам са дугогодишњим искуством у раду са децом млaђег школског узраста (од I до IV разреда). У родном граду, Новом Саду, сам дуги низ година радила у основној школи, чији сам некада била ђак.

  Потом се моје интересовање преусмерило ка неформалним видовима образовања попут менталне аритметике чији сам предавач била неколико година.

 

Сада

   Нагли развој савремених технологија је отворио нови пут моме раду и зато сам последњих година посвећена образовању деце српских исељеника на даљину. Велики сам заљубњеник технологије у образовању. Наставни рад уз помоћ савремених технологија је мој избор. Он ми омогућава да персонализујем приступ сваком детету и превазиђем све мане масовног образовања.

Погледајте: Писменост новог доба

  Своју креативност најлакше испољавам у раду са децом чија је неспутана природа увек отворена за стваралаштво и новине. 

     Водила сам  креативне радионице  где сам се трудила да код деце подстакнем развој стваралачких способности.

      Укључена сам у рад СТЕМ образовања који је у Србији у зачетку. Овај вишедисциплинаран и савремен начин учења, освојио је подједнако и децу и мене. Нема већих природних научника од саме деце. Њихову радозналост и жељу да сазнају о свету око себе, кроз игру, претачем у  научне, математичке и инжењерске подухвате. Када је цео рад, кроз технологију и роботику обојен бојама 21. века, није ни чудо што сви са великом жељом ишчекујемо следећи час.

 

 Сваку непознаницу видим као нови изазов и прилику за учење. 

Посвећена сам и предана раду и личном напредовању.

     Волим свој посао и уживам у ширењу знања. Увек се трудим да из себе и својих ђака извучем највише могуће. Свако дете је инспирација за мој рад јер уз њих проналазим нове начине и путеве којима се долази до знања.

  Важим за одговорну и истрајну особу којој можете поверити образовање свога детета.

Дигитални час о Св. Сави